Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

MEKANIIKKA                 Black Sheep FIN MCCKlubi on pieni, kodinomainen paikka aktiivimotoristeille ja pyörätouhuista jo eläköityneillekin. Jäsenet asuvat Etelä-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Kerhoon voi liittyä kaikkialta Suomesta, mutta toimimme vain näillä alueilla.  Ajamme yhdessä, pidämme virkistystilaisuuksia (päätapahtumana "Saunaralli") ja tuemme kerholaistemme moottoripyörien huoltoa, korjailua ja rakentelua. Moottoripyörämme ovat tällä hetkellä pääasiassa joko katupyöriä tai customeita tilavuuskoossa 750-1600 kuutiota. Laskemme moottoripyöräilyksi yleensä ajamisen omalla, katuliikenteeseen soveltuvalla moottoripyörällä (ei skootteri, ei mönkijä). Monella meistä on takanaan  pitkä moottoripyöräilijän ura. Aloittelijallekin tilaa ja neuvojiakin löytyy. Noudatamme moottoripyöräklubille kuuluvia perinteitä. Kerho on neutraali ja värit ovat valittu tätäkin silmälläpitäen. Tallia ei ole. Kokoontumistila on Etelä-Pohjanmaalla.BSF-historiaa 

Kerho startattiin Tampereella  2011 nimellä "Workshop Black Sheeps Finland." O
timme 2016  yhteyttä Biker Unioniin. Kerho esiteltiin Pirkanmaalla  keväällä 2017 ja keskeneräisen väriasian takia uudestaan seuraavana keväänä Nokialla. Värimme esiteltiin ja hyväksyttiin Biker Unionin valtakunnallisessa kokouksessa Tampereella 7.4.2018. 

Rekisteröity, tamperelainen ja kristillinen taustayhdistys (Old Black Sheeps Finland ry) vahvistaa toistaiseksi taloudellista asemaamme ja helpottaa yhteistyötä kaupallisiin toimijoihin nähden. Yhdistyksestä käytetään rekisteröidyissä säännöissämme lyhennettä BSF. Sama kirjainyhdistelmä esiintyy myös klubimme sähköpostissa, joten pyydämme, ettei lyhennettä käytetä muiden kerhojen lyhenteissä.

Toiminnan alkupuolella tehtiin myös paljon internettyötä teemoittain. Nämä "workshopit" ovat  jääneet hiljalleen taka-alalle. Mediatyöstä kiinnostuneelle motoristille on kuitenkin yhä tilausta. Yhdistystoiminta oli aluksi keskeisintä työtä mutta sitä on nyt supistettu minimiin klubiharrastuksen eduksi ja aikaa vievien päällekkäisyyksien karsimiseksi. Klubi päättää asioistaan itsenäisesti MC/MCC -toimintatapoja vallitseviin käytäntöihin soveltaen kunhan toiminta  pysyy samalla yhdistyksen sääntöjen rajaamissa puitteissa.


Jäsenyys 

Jos haluat kadota massaan tai tehdä mitä huvittaa, se ei meillä ainakaan onnistu. Jos taas olet itsenäinen aikuinen ihminen, ohjeita noudattamaan pystyvä rento, rehellinen, ja päälle kerhotyyliin sopivan prätkän omistava motoristi, tervetuloa mukaan. Kerho harrastaa tällä hetkellä customeita ja katupyöriä. Merkillä ei ole väliä, mutta H-D on kerännyt viime aikoina lisääntynyttä suosiota. Kunnioitamme perinteistä kristinuskoa arvostaen samalla kunkin vapautta päättää tarkemmin vakaumuksestaan. Sitoudumme huumausaineettomaan elämäntapaan ja pidättäydymme ajamasta päihtyneenä liikenteessä. Klubin varsinaiseksi jäseneksi hyväksytty ja yhdistyksen säännöissä esitetyt vaatimukset täyttävä henkilö otetaan samalla yhdistyksen jäseneksi. Samalla hän sitoutuu noudattamaan myös moottoripyöräklubin tapoja.

Yhdistyksen säännöissä oleva maininta länsimaisen kulttuurin hyväksymisestä ja suomalaisuuden kunnioittamisesta tarkoittaa sitä, että kerho ei ole monikulttuurillinen toimija vaan kannattaa ja pitää ylimpänä esille länsimaalaisen kulttuurin perinteellisiä arvoja, vapaata elämäntapaa, ja suomalaisuutta, Suomen perinteellisiä arvoja ja kansallista kulttuuria. 

Klubilla on oikeus päättää kenet se ottaa koejäseneksi päätöstään hakijalle tarkemmin perustelematta. Sama koskee varsinaiseksi jäseneksi ottamista. Jättäessään hakemuksen hakija samalla hyväksyy tämän klubiperiaatteen. Yhdistykseen ei voi liittyä, ellei henkilö ensin täytä klubin asettamia vaatimuksia.

Jäsenmaksu on 20 euroa jäseneltä ja koejäseneltä. Supportilta 10 euroa tai työsuorituksia. Jäseneksi edetään MC-protokollan mukaisesti askel kerrallaan. Lisätietoja saadaksesi ota yhteys klubiin tai tule mukaan ilmoitettuun tapahtumaan.  


Aineistot

Klubi on käyttämiensä värien, julkaisemansa aineiston (mukaan lukien kuvamateriaalin) omistaja.  Sama koskee kaikkia valokuvia katsomatta siihen onko kuvassa tekijämerkintä erikseen tai ei. Kuvia saa halutessaan kopioida omaan tai mahdollisesti oman kerhon käyttöön, rajaamatta tai muuten muuttamatta lainauslähde mainiten ja ilman kaupallista tarkoitusta. Sama koskee mahdollisia tekstilainauksia. Jos lainausta käytetään, tekstiin liitetään lainausmerkit ja mainitaan lähde. Kaikkien lainausyhteyksien tulee olla moottoripyöräily- ja kerhomyönteisiä. Teksti- ja kuvamateriaalin käyttö mainoksissa, lehtiartikkeleissa, digitaalisessa mediassa ja muissa julkaisuissa (moottoripyöräkerhoja lukuunottamatta) on kielletty ilman erillistä sopimusta yhdistyksemme kanssa. BSF perii  kaupallisesta käytöstä korvauksen.Kaikki kerhoon liittyvät yhteydenotot:


Pressalle


bsftiimi@gmail.com


Puh.   0403659596 (ei päivystystä, jätä tekstiviesti tarvittaessa)

6.9. 2022

SEIJA (Secretary)


LASSE (Yhdistyksen vp., honourmember)


JORMA (Vice President) 
VALTTERI (S-A)VESA (Member)


ESKO (Road Captain)MARKO (Member)

MIKAEL (Prospect)


TEEMU (Prospect) (Kuva myöhemmin)


HEIKKI (Yhdistyksen pj., President)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.